Veelgestelde vragen

Antwoorden en uitleg voor uw vragen

Werken bij Eventplaats

Eventplaats is een typische, maar eigenwijze internet startup. We zijn een jong, dynamisch en een vooruitstrevend bedrijf. Bij Eventplaats werken we over ter wereld, wanneer dan ook met onze Macbook (Maken jullie nou reclame voor Apple?
Ja, we zijn gek op Apple bij Eventplaats) in onze rugzak.


Hard werken en plezier maken gaan bij ons hand in hand. Hard werken en talent mag niet alleen beloond worden, dat moet volgens ons beloond worden. Onder werktijd een potje schreeuwen omdat je verliest met Fifa op de Playstation 4 is dan ook geen uitzondering. Maar, het is ook geen uitzondering om mensen hard te zien werken als je om 03:00 naar kantoor gaat.


Waarom zou je bij Eventplaats willen werken?

• Goede tosti's.
• Je kan je Macbook niet betalen.
• Je hebt voor een X-box 360 gekozen en wil liever een PS4.


Allemaal leuk en aardig natuurlijk. Maar, de mensen die bij ons werken zijn de toptalenten en vooral uitermate gedreven. Je hoeft niet alles perfect te doen of gedaan te hebben, maar je moet wel weten wat het is om je einddoel te halen. Je werkt dan ook bij ons omdat je topsport wil bedrijven, dingen wil leren en een verandering teweeg wil brengen bij je collega's, je werk en de klanten die je bedient. Jij wil de beste zijn en onderdeel zijn van ons team die loyaal is naar elkaar.


Wij houden van discussieren, maar altijd met respect. We leren en onderwijzen tegelijkertijd. We zijn een zeer informele organisatie, maar als jij je collega's iets beloofd, ga je niet rusten voordat dit gedaan hebt. Wat willen terug zien in je C.V. als je nog de moed hebt om te solliciteren:


• Enthousiasme
• Gedrevenheid
• Doelgerichtheid
• Ambitie


Ja, ben je er nog? Kijk dan naar een van de vacatures hieronder of stuur een open sollicitatie naar info[at]eventplaats.nl.

>> Ga naar pagina-overzicht