Leuke dingen doen

Rotterdam

Dagje uit, workshops, nieuwe mensen leren kennen

Rotterdam is een bijzondere stad in Nederland. Het is, in tegenstelling tot veel andere oude Nederlandse steden, een moderne stad. Rotterdam presenteert zich ook als internationale architectuurstad met veel wolkenkrabbers en een Skyline. Niet voor niets dat Rotterdam aangeduid wordt als ‘Manhattan aan de Maas’. Eventplaats organiseert dan ook graag events in deze mooie stad. De events die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld een dagje uit in Rotterdam. Deze events zijn voornamelijk bedoeld voor mensen die samen met hun vrienden, familie of collega’s gezellig op pad willen in Rotterdam. Eventplaats organiseert naast een dagje uit in Rotterdam ook events waarbij het draait om nieuwe mensen leren kennen in Rotterdam. Eventplaats begrijpt namelijk dat je graag nieuwe mensen leert kennen als je bijvoorbeeld net verhuisd bent naar Rotterdam. Maar dit zijn niet de enige type events die Eventplaats organiseert. We organiseren namelijk ook workshops in Rotterdam. Heb je interesse gekregen? Scroll dan even naar beneden voor de events.

Kookworkshop in Rotterdam

Kookworkshop in Rotterdam

Onze kookworkshop in Rotterdam is ideaal als jij van koken houdt, wilt leren koken, of gewoon gezellig culinair bezig wilt zijn met vrienden, familie of collega’s. Onder professionele begeleiding bereid jij binnen no time een heerlijke maaltijd en word je helemaal klaargestoomd om thuis als professionele kok aan de slag te gaan. Zie jij deze kookworkshop al zitten, klik dan op “Meer weten” om meer te weten te komen over deze workshop in Rotterdam.

Meer weten

 

 

Dagje uit in Rotterdam: Bijnamen tour


Dagje uit Rotterdam: bijnamen tourDe Rotterdamse bijnamen tour is ideaal voor een dagje uit in Rotterdam. Tijdens deze wandeltour leer je niet alleen de stad kennen, maar je wordt ook meegenomen langs gebouwen, straten en kunstwerken met ludieke bijnamen, zoals alleen de echte Rotterdammers deze kunnen verzinnen. Wist je dat het centraal station ‘De Puntzak’ wordt genoemd? Deze Rotterdamse bijnamen tour is dus ideaal voor een dagje uit in Rotterdam. Wil je meer weten over een dagje uit in Rotterdam, schroom dan niet om op “Meer weten” te klikken.

Meer weten

 

Nieuwe mensen leren kennen in Rotterdam: Karaoke


Nieuwe mensen leren kennen Rotterdam: karaokeHoud jij van zingen en wil je nieuwe mensen leren kennen in Rotterdam? Eventplaats is er voor jou. Tijdens een van onze karaoke avonden in Rotterdam leer je op een gemakkelijke, gezellige en muzikale wijze nieuwe mensen kennen. Als je bijvoorbeeld net verhuisd bent naar Rotterdam of je woont al in Rotterdam, maar je wilt je sociale leven een boost geven, dan is onze karaoke avond het ideale event voor jou. Wil je meer informatie of je inschrijven voor het event, klik dan op “Meer weten”.

Meer weten