Myrte Paris

Life coach bij Eventplaats

 

Myrte Paris

Myrte Paris is dé life coach bij Eventplaats. Myrte Paris is namelijk een bevlogen trainer en coach op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Met haar passie voor persoonlijke groei weet Myrte Paris mensen te inspireren om zelf authentieke keuzes te maken en het beste uit hun leven te halen.

Ervaringsdeskundige

 

Myrte Paris weet zelf als geen ander hoe het is om ingrijpende keuzes te maken op het gebied van carrière. Door haar ervaring en carrière switches in de danswereld en gezondheidszorg weet Myrte Paris namelijk hoe het is om je passie te volgen, je koers te veranderen en om je dromen achterna te gaan. Na haar studie geneeskunde koos ze er namelijk voor om mensen niet te helpen door middel van medicijnen en medische ingrepen, maar ze koos ervoor om mensen op een psychologische wijze te helpen.

 

Met jaren ervaring als trainer en coach op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, helpt Myrte mensen van jong tot oud. Zo coacht Myrte Paris jongeren die moeite hebben met het maken van hun studie- en carrièrekeuzes. En coacht ze volwassenen die vastzitten in hun leven en even niet meer weten welke richting zij op moeten. Het is namelijk helemaal niet vreemd om je levensmissie uit het oog te verliezen of om ondersteuning te vragen bij het maken van belangrijke keuzes in je leven.

“Mensen, hun leven en hun levenskwesties interesseren mij gewoon”, aldus Myrte Paris.


Deze interesse vertaalt Myrte ook in een nieuw project van haar en haar vriend Jeffrey. Samen wonen zij in het creatieve Amsterdam Oost waar zij voor het project 'Buurt van Geluk' inspirerende mensen interviewen en in beeld brengen. Ook uit deze levensverhalen haalt Myrte Paris weer inspiratie om nog meer mensen te trainen en te coachen.

Workshops


Myrte Paris organiseert samen met Eventplaats workshops om jou dichter bij je droomleven te krijgen. De workshops richten zich op het maken van keuzes, het vinden van jouw persoonlijke levensmissie, het helder maken van je doelen en kernwaarden in je leven, en Myrte Paris gaat je helpen om nu echt actie te ondernemen. Kortom, Myrte Paris kan samen met jou zorgen voor persoonlijk succes en geluk.