Workshops

Leren is leuk met Eventplaats

Persoonlijke ontwikkeling

Je bent op een punt in je leven gekomen waarin je je afvraagt of dit alles is. Je hebt bijvoorbeeld een leuke relatie of gezin, een goede carrière, een leuke woning, gezellige vrienden, maar toch ontbreekt er iets. Je mist iets in je persoonlijke ontwikkeling; een uitdaging die verrijking geeft aan jezelf en je leven. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Spaans leren, die niet alleen je talenknobbel uitbreidt, maar ook nog eens superhandig is tijdens je vakantie in Spanje. Eventplaats wil je graag helpen bij jou persoonlijke ontwikkeling en biedt daarom verschillende workshops aan.

Divers aanbod workshops in heel Nederland

Eventplaats heeft wekelijks diverse leuke workshops binnen heel Nederland. Ben jij dus op zoek naar bijvoorbeeld creatieve of professionele workshops in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Rotterdam of Den Haag, zoek dan niet verder. Onze missie is dat iedereen binnen zijn regio iets leuks kan doen.

Zo heeft Eventplaats een breed aanbod aan workshops in elke regio op diverse gebieden. We organiseren namelijk creatieve workshops voor de creatievelingen, maar ook hele specifieke workshops. Enkele voorbeelden zijn sushi workshops, make-up workshops of cocktail workshops. Voor iedereen, jong en oud, man of vrouw, is er een leuke workshop te vinden op Eventplaats.

Creatieve en professionele workshops

Nieuwe vrienden maken

Workshops zijn niet alleen ideaal om jezelf te ontwikkelen, het is ook een ideale manier om op een laagdrempelige manier nieuwe mensen te leren kennen en om even met iets anders bezig te zijn dan de problemen van het dagelijks leven. Onze ervaring kent dat er verschillende redenen zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Je kan bijvoorbeeld net verhuisd zijn naar een nieuwe woonplaats, waar je weinig tot geen mensen kent. Of je wilt een nieuwe start maken in je leven, omdat bijvoorbeeld je relatie is stukgelopen. Heb je niet per se de behoefte om nieuwe mensen te leren kennen in Nederland, dan kan je ook gewoon je eigen vrienden, familie of kennissen meenemen naar een van onze workshops.

Leren is leuk

Zoals we eerder aangehaald hebben, is leren een leuke bijkomstigheid van een workshop. Je bent met iets bezig wat je leuk vind en tegelijkertijd leer je iets nieuws. Voorbeelden van creatieve workshops waarbij leren een belangrijke rol speelt, is bijvoorbeeld een workshop leren haken voor beginners of een workshop Portugees leren. Ook voor elk leerdoel is er een leuke workshop te vinden binnen jouw regio en/of woonplaats.

Gratis workshops

Workshops hoeven helemaal niet duur te zijn, integendeel zelfs. Zo bieden wij activiteiten binnen jouw regio aan tegen de best mogelijke prijs. Ook hebben we regelmatig gratis workshops waarbij je geheel gratis kennis kan maken met een bepaald onderwerp. We zijn dan ook voortdurend bezig om een breed en leuk aanbod van gratis activiteiten neer te zetten. Gratis activiteiten zijn een ideale medium om laagdrempelig, goedkoop en op een leuke manier kennis te maken met Eventplaats.